Sammanfattning av veckan


Hej igen, äntligen helg och lite ro att sätta sig vid datorn. Dags för en kort sammanfattning; Minnas vecka i siffror.

 • Antal refuseringar: 0. Tjoho!
 • Antal förlag som kontaktat mig för att de vill ge ut mitt manus: 0. Äsch.
 • Antal uppmuntrande mejl från hittills okända bloggläsare: 1. Tjoho, tjoho! Det gjorde verkligen min dag, i onsdags, när en etablerad barn/ungdomsförfattare skickade digitala hejarop. Till mig. Tack!
 • Antal nya novelltävlingar jag fått nys om: 1. Det är Collings förlag som utlyser Årets bästa svenska novell. Oj, det låter nåt det. Rodnar av ödmjukhet för att en facebook-vän postade det på min sida som ett tips. Tack! Här kan DU läsa om tävlingen.
 • Antal utlästa böcker: 1. Inte så tjoho. Tyckte inte att [buzz] var någon särskilt värdig uppföljare till [geim]. Fick känslan av att någon förlagssnubbe stått bakom och piskat fram två böcker till om HP och hans syrra. Tyckte inte att det var hälften så spännande och klart mindre genomarbetat. Tredje boken i serien heter [bubble] och lär få stanna i bokhyllan ett bra tag.
 • Tid kvar tills jag sitter i soffan och smuttar på ett glas välförtjänt rödvin: cirka 2 minuter. Trippeltjoho!

Det var allt för nu. Trevlig fredag!

 

2 tankar på “Sammanfattning av veckan

 1. Hej minna rödvin låter gott. Jag har inte läst någon av de där böckerna och det är tråkigt när det känns som ett hastverk. Några sådana har man ju råkat läsa några ggr under åren. Kram på dig och en trevlig helg! P.S inga nyheter är bra nyheter.D.S

  Med vänlig hälsning

  Susanne Ahlenius

  susanneahlenius.com

  25 jan 2013 kl. 18:03 skrev minnaulin :

  > >

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s