Bottenläge


Jag kan nog knappt kalla mig skribent, än mindre författare just nu. Har inte ens tid att blogga! Hinner inte, är annars ett sånt där skäl som är lätt att ta till när man egentligen bara väljer att göra annat. Men med målarpensel i en hand blir det inget skrivet på helgen.

Och efter jobbet är ibland så sent att jag ramlar i säng väl hemma. Som i dag. Är på en liten turné i bevakningsområdet och var så effektiv att jag hann ta lunch. Sittande, på restaurang (ibland har jag ätit en macka samtidigt som jag kört från ett ställe till ett annat, inte så glamoröst).

Passar på att uppdatera kort: har fått en ny (och mycket väntad) refusering sen sist.

Men. Jag ska inte bara gnälla. På plussidan: Har läst ut en bok som gav mig oväntad läsupplevelse. En man som heter Ove. Oväntad för att jag hade låga förhoppningar. Alltid kul att bli överraskad!

7 tankar på “Bottenläge

  1. Man kan helt enkelt inte vara bäst på alla plan samtidigt. Att bli en bra hantverkare kräver sin tid 😉
    Tråkigt dock med refuseringar, men det finns ju andra stora författare som blivit refuserade också så ge inte upp.
    Håller med om boken. En av de bättre och mest överraskande böcker jag läst 🙂
    Kram på dig!

    Gilla

  2. Pingback: Deltidsförfattare på väg | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s