Sånt som … #2


Tada, jag gjorde det och överlevde! Författarafton på Trollhättans stadsbibliotek, en kort resumé:

Vi var ungefär 15 personer satt i publiken och lyssnade på de två författarnas högläsning och berättelser om hur verket (det var Peter F Idling som stod för de verbala omvägarna) kommit till.

Ganska gemytligt! Jag hade gärna hört mer om själva skrivprocessen. Nästa gång frågar jag väl.

Synd att lite för många trollhättebor gjorde som jag brukar: stannade hemma. Men det är ju inte hela världen.

Kom naturligtvis inte därifrån utan ett knippe böcker, signerade så klart.

Kul att träffa Athena Farrokzhad igen. Känns så avlägset att jag bott två veckor i det där författarhuset, men hennes ansikte drog mig tillbaka dit på en sekund.

Och så lite bildbevis, ber på förhand om ursäkt för den usla kvaliteten.

Peter Fröberg Idling

20130408-213625.jpg

Athena Farrokhzad

20130408-213736.jpg

Fler signerade böcker till hyllan

20130408-213821.jpg

Och till sist. Som krydda på ett redan för salt mos: sista refuseringen landade i vår gamla lägenhet i dag. Från trevliga förlaget, som förklarade utgivningsträngseln men välkomnade mig tillbaka om jag skrev något nytt. Om?

15 tankar på “Sånt som … #2

 1. Trevligt det låter. Med författaraftonen. Inte refuseringen. Men då slipper du få fler brev om att de återkommer inom 12 veckor i alla fall 😉 Och då räknar jag med ett likadant refuseringsbrev om några veckor!

  Gilla

 2. Kul att du kom iväg ikväll. Vi ska ha författarkväll här i Habo också om några veckor vilket ska bli intressant 🙂
  Inte kul med refusering 😦
  Hur tänker du nu? Ska du skicka till fler förlag eller blir det egenutgivning? För jag förutsätter att du ger ut på ett eller annat sätt 🙂

  Gilla

  • Närmast tänker jag mig att jag läser igenom hela rasket igen. Nu har jag ju inte så mycket som sneglat på manuset sedan början av december, så jag kanske har hunnit få lite välbehövligt perspektiv. Om jag tycker att det är rent skit vet jag inte vad jag göra annat än att hitta min allra djupaste byrålåda och pressa den så långt in det bara går. I annat fall jobbar jag nog om den och ger ut den själv, på något vis. Båda alternativen kräver dock att jag först hittar min utskrift 🙂

   Gilla

  • Fick ett stipendium för två veckors boende i Ariane Wahlgrens författarhus i Aten förra sommaren. Sök Aten här på bloggen så kan du läsa mer! (Bloggar via telefon och har inte kommit på nåt bra sätt att länka till inlägg.)

   Gilla

 3. Pingback: Fantomer på biblioteket | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s