Kvinna med fågelbur i motljus


Alltså, skrivarbloggvärlden verkar vara en liten ankdamm och risken är överhängande att just DU redan har läst Katarina Perssons inlägg om klyschiga bokomslag. Men jag tänker ändå bjuda på samma länk.

Jag skrattade högt när jag såg samlingen på 19 amerikanska bokomslag. För det är roligt! Men samtidigt sorgligt att det sker nån slags massproduktion av det som ska få folk att plocka en titel ur hyllan. Tänk att få se ”sitt” omslag på en helt annan bok! Huuu.

Jag photoshoppade ju fram en egen idé till omslag för ganska länge sedan. Har kommit fram till att den inte passar alls till innehållet i mitt manus. För mig drar den tankarna till en hiskelig mordhistoria, och det är det ju inte.

Fast det kanske ändå är bättre att vara originell? Se själva hur det kan se ut när ett fåtal personer står bakom en massa omslag.

 

7 tankar på “Kvinna med fågelbur i motljus

  1. Jasså med trott det är en hiskelig mord historia efter sett omslaget:) Ikväll är vi bjudna hem till Dan Buthler på middag och han skriver tydligen mordhistorier..så sa till Selina att vi kanske aldrig kommer hem ikväll:))

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s