Grattis, Anna!


Alltså, plötsligt (eller ja, efter några år och ett otal omskrivningar, refuseringar, tappade sugar och sedan några omskrivningar till) händer det!

Du kanske minns att jag så sent som i går bloggade om hur viktigt det är med en start och att jag gav exempel från min skrivarkompis Annas roman? Det var inte bara jag som tyckte att det var en smakstart FÖR NU HAR HON SKRIVIT KONTRAKT MED ETT FÖRLAG!!! (Stora nyheter = många utropstecken, ok?)

Jag har inte grattisar nog i mig för att uttrycka hur jäkla glad jag är för din skull! Bra kämpat. Du la faen aldrig av, så detta var du värd. Ska bli så kul att få läsa din bok ”på riktigt”!

3 tankar på “Grattis, Anna!

  1. Minna, vad gullig du är. Nej det är ju inte så att man plötsligt har skrivit en bok. Det är ju liksom inget som bara händer, utan det är en jäkla massa jobb, men ett roligt jobb! Snart hoppas jag det blir din tur också! Jag vill läsa din bok! Du har ju redan läst min men lite är nytt (eller struket) sen dess. Kram!

    Gilla

    • Det blir nåt helt annat nu, inte bara för att innehållet är delvis nytt. Det händer något med en text när den byter miljö, räcker med att jag läser mina artiklar på ett papper och sen ser dem i tryck i tidningen. Inte alls samma!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s