Utmanad, igen


Vana följare av den här bloggen vet ju att jag är en riktigt sucker för utmaningar. Och när det inte räcker med de helt vanliga jag möter i vardagen så kryddar mina bloggvänner tillvaron med utmaningar att skriva om.

Tidigare alster har varit Tegelstenar jag läst och Visste du detta om mig. Den senaste, från Susanne Ahlenius, är en ren bloggutmaning. Och självklart antar jag den, annars skulle jag inte vara jag. (Tre jag i en mening, börjar bli ego helt uppenbart.)

1) Vem inspirerade dig/ uppmanade dig att börja blogga?
Ingen uppmanade mig. Inspirationen som slutligen ledde till att jag tog klivet kom från ett tidigt nummer av tidningen Skriva, som körde en guide till hur man startar en blogg. Jag följde den till punkt och pricka och valde också WordPress som plattform och har aldrig ångrat det.

2) Hur väljer du ämnen att blogga om?
Väldigt olika. Men jag håller mig till skrivande och läsande i en vid bemärkelse. När jag var tjänstledig skrev jag varje dag och vissa av de inläggen blev krystade. Nu tycker jag att det blir för lite bloggande och försöker skärpa mig, men eftersom jag inte ägnat mig särskilt mycket åt mitt manus sista tiden så märks det direkt på bloggandet. Det är väl en naturlig konsekvens.

3) Vad vet de flesta inte om dig?
Jag har en massa hemligheter som de flesta aldrig kommer att få veta. Jag är en rätt hemlig person, bara.
Men nåt får jag väl bjuda på: jag har varit en tjockis, jag har varit normalviktig och jag har varit så smal att människor i min närhet börjat oroa sig. Men jag har aldrig varit helt nöjd med min kropp. (Fy, så sorgligt. Och fy så sorgligt att det där nog är så vanligt.)

4) Vilka tre ord beskriver din stil allra bäst?
Jag är en kameleont utan egen stil. Det kan vara rätt bra, för man passar in helt okej lite varstans. Nackdelen är att man aldrig är helt rätt nånstans. Med åren har jag kanske ändå utvecklat nån slags stil, jag tror människor runt omkring tänker att jag har färgstarka kläder med mycket mönster. Det är sommar-Minna de tänker på i så fall. (Jag valde att tänka på stil som något yttre men inser att det finns en mängd andra tolkningar.)

5) Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Träna, laga mat, baka, skriva, läsa, fotografera och bildbehandla i photoshop till exempel. Inte nödvändigtvis i den ordningen.

Och det var det hele! Nu är jag lite nyfiken på om inte Sandra Rogers och Katja Holgersson vill leka lite bloggutmaning också?

7 tankar på “Utmanad, igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s