Prio ett


Körde enligt planen (nästan). Två arbetspass med manuset på cirka tre timmar vardera och då fick jag till följande:

  • Strök den där helt onödiga karaktären (knappt värt att nämna, tog ju ungefär en minut).
  • Ändra i en karaktärs reaktion på en nyhet. ”Inte hoppa runt som en fjant” löd min order till mig själv.
  • Påbörjade en ändring i en scen som jag kanske stryker helt. Har inte bestämt mig.
  • Filade lite på starten. Lär få återkomma, för detta är ju viktigt som attan!
  • Största insatsen var att fila på karaktären Marikas reaktioner kring sonens försvinnande. Det var så himla tjockt och krystat och skrivet på näsan att jag själv tröttnade på henne för länge sen. Jag blev klar med första vändan, men lär få titta över henne igen.Det är svårt det där med att skriva så att läsaren gråter och inte karaktären.

Så: vad var då ”nästan” över dagens plan. Eftersom jag är världens sämsta shoppare alla kategorier så hoppade jag över att gå till byn och handla i pausen. I stället klippte jag gräs och rensade ogräs. Så det kan gå.

Hade dessutom tänkt plantera vårlökar för det säger alla tidningar att man gör bäst i september. Men då pep min mobil och talade om att det var dags att manusjobba igen. Se där vem som fått ordning på prioriteringen.

I morgon kör vi igen – tjoho!

2 tankar på “Prio ett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s