Dagens två insatser


Dagens stora: jag beställde ett ISBN-nummer! Har larvat lite fram och tillbaka – ska jag ha, ska jag inte? Kom fram till att en beställning av 200 exemplar nog ändå får räknas som att jag tänker mig en viss allmän spridning. Åtminstone lite utanför den närmsta familje- och vänskapskretsen.

Dagens lilla: jag har börjat kapa i manuset. När jag formaterar om texten till boksidor visar det  sig att jag skrivit en tegelsten. Och jag gillar ju inte ens tjocka böcker. Så nu stryker jag osentimentalt en massa döda transportsträckor. Bättre och kortare! (?)

PS: jag känner mig lite osäker på om jag valde rätt innehåll för det som skulle rubriceras som stort och litet. Håhåjaja. DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s