Stretchar inför skrivarmarathon


Om jag ska vänta på att november infaller med en lugn period på året då jag kan ägna mig åt skrivande med expressfart bara för mitt höga nöjes skull, då får jag vänta. Jag avstod medverkan i NaNoWriMo förra året eftersom jag filade på gissa vilket manus. Jag skulle kunna skylla på exakt samma sak i år. Men som sagt: då kommer jag aldrig vara med i det här spektaklet. Och jag gillar att testa nya saker, åtminstone en gång.

Så. Jag är anmäld. Jag tänker ge det ett försök. Men. Mitt upplägg är att jag kör på så mycket jag orkar. Finns det inte ett nytt råmanus på 50 000 ord den sista november så må det vara hänt. För det kommer hur som helst att finnas ett längre nytt råmanus än vad jag har nu.

I första hand ska jag se till att möta mina deadlines för det gamla manuset (som måste byta namn – gaaaah!). Hittills ser det ut som att mina vänner inte behöver fundera på vad de ska köpa i julklapp till varandra. Jag ligger hyfsat bra till.

PS: vill du bli min ”writing buddy” så heter jag minnaulin även på NaNoWriMo. Vi kanske syns! DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s