Förlorar förståndet snart


Hipp hurra – jag har valt ut mitt tryckeri. Av de fyra jag kontaktade fanns två tätt fram ända till målsnöret. Innehållet i deras erbjudande verkade vara väldigt likartat och till slut valde jag den som var något billigare. 600 spänn är inte mycket i sammanhanget, men jag kan väl köpa skumpa och snittar till releasen för de pengarna.

Tryckeri nummer 3 hade bara erbjudande om mjukband, och det till ett pris som vida överskred de två andra. Tryckeri nummer 4? Ja, de har inte ens hört av sig så jag antar att deras affärer går lysande även utan mitt bidrag.

På måndag ska jag lämna in allt mitt material. Innan dess ska jag bara göra klart mitt omslag, är nere på några få alternativ nu, skriva en baksidestext och slutgiltigt bestämma namn på min bok.

Bara?

Nä. Jag håller på att bli helt GALEN! Anledningen till att jag strök arbetsnamnet som hängt med från början var ju att det redan var upptaget, finns både bok och film. Nu har jag sugit på nya möjligheter i en veckas tid. Så fort någon smakar precis rätt, den där blandningen av beskt och surt och salt och bara lite sött. Ja, då har ju nån annan varit framme. AAAHHHH.

Nu har jag till slut kommit fram till nåt som kanske inte smakar jättegott men som ändå inte gör att jag vill spotta ut karamellen. Och som inte redan finns i varenda bokhandel (inte för att min hamnar där, men ändå). Man vill ju vara lite unik.

Och omslaget. HE-RE-GUD! Ska det vara färg där, kanske lite mörkare där, är den bilden bättre än den och de där är rätt bra båda två och om man gör så blir effekten på det sättet men om man å andra sidan gör si får man med den där aspekten.

Jag tröttnade och skällde ut mig själv. ”Sätt punkt! Ta ett beslut! Sluta vela!” Det funkade, nu har jag bestämt mig. Tror jag.

I så fall är jag nästan klar. Det var ju den där baksidestexten också. Men att få ihop den borde väl inte ta mer än en kvart?

 

 

7 tankar på “Förlorar förståndet snart

  1. det låter som du har häcken full i helgen. Baksidestexten tar nog liiite mer än en kvart att skriva. Jag ägnade 3 timmar åt min! Om du vill ha en second opinion på omslag, titel och baksidestext är det bara maila mig. Du hjälpte ju mig med mitt manus 🙂 Grattis till att du är på gång!

    Gilla

  2. Pingback: Tryckeri-respons ”redan” | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s