Frågvist värre


Då har jag blivit bloggutmanad ännu en gång, den här gången av unga fröken Sandra (tack!). Eftersom jag är en sån rebell väljer jag att tolka reglerna* helt fritt som jag önskar. Jag tänker till exempel inte utmana 11 andra bloggare utan den som vill gripa tag i den här tråden och fortsätta får göra det.

Här kommer frågorna Sandra vill ha svar på:
1.) Vad är ditt bästa barndomsminne?
När jag gick i förskolan hade en av tjejerna som jobbade en dag med sig sin HÄST som alla barnen som ville fick rida på. Livet kunde inte bli bättre än så för Minna, sex år.

2.) Vilket motto/citat är din favorit?
”Man kan inte leva på gamla meriter.” Den är i grunden ganska tråkig men speglar min inställning till livet, arbetet, prestationer i stort. I andra hand skulle jag valt en annan fast mycket dystrare på samma tema: ”Slit slav, i graven får du vila.” Och jag skojar bara lite här 😀

3.) Vad är ditt drömyrke?
Ehm, ”författare”.

4.) Vilken är den bästa boken som du har läst, varför?
En enda? Jag får väl ta min gamla favorit Skugga av Karin Alvtegen. För att den är så himla välskriven och för att den överraskar på det där bra sättet, det händer oväntade saker som ändå är subtilt planterade i texten.

5.) Vilket är ditt drömresmål?
Jag har varit på så många ställen och jag har så många kvar. Väljer nog ändå New York för att tio dagar inte räckte på långa vägar.

6.) Vad tycker du är det roligaste som finns?
Min make. Får man svara så lamt?

7.) Hur vill du att din vardag ser ut om 5 år?
Då lever jag på att skriva och strosar runt här hemma i morgonrock och bara skapar. HAHA!

8.) Vad är de tre sakerna som står högst upp på din lista över saker du vill göra/uppleva i livet?
Bli författare, resa på en rejäl långsemester i flera månader, och sist men inte minst: känna att jag är NÖJD nån jävla gång. (Se fråga 2.)

Om du väljer att gå vidare med utmaningen vill jag veta följande:

  1. Vilken bok önskar du att du hade skrivit?
  2. Varför skriver du?
  3. Vad är svårast med att skriva tycker du?
  4. Har du någonsin sett en film som var bättre än boken?
  5. Hur många titlar har du i din bokhylla?
  6. Äger du någon bok du skäms över? Vilken? Varför?

* De ursprunliga reglerna är: -Tacka och uppmärksamma den som nominerat dig. -Skriv 11 random fakta om dig själv. -Svara på dom 11 frågorna du fått i awarden. -Välj ut 11 bloggar att nominera (du kan inte välja den som nominerat dig). -Skriv 11 frågor åt dom du nominerar.

2 tankar på “Frågvist värre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s