Senaste nytt


I tisdags var det två veckor sedan jag lämnade in allt mitt material, inlaga samt omslagets fram- och baksida till tryckeriet. Efter ”tack för beställningen” har jag inte hört ett ljud. Zipp. Nada. Ei mitään. Nothing. Inget.

Inte ens en faktura har jag fått! 

Alltså hallååååå! Är det så svårt att förstå att man vill veta något? En liten uppdatering bara, ”nu har vi påbörjat ditt eller datt och du kommer höra från oss inom xx dagar/veckor” eller nåt i den stilen. Det är väl inte för mycket begärt!

Jag vet att jag är otålig och därför höll jag mig i skinnet länge och väl. Tills i tisdags då, på tvåveckorsdagen. Skrev en liten hälsning där jag undrade om det fanns någon tidsplan för arbetet med boken. Utåt sett väldigt sorglöst men på insidan VAR JAG VÄLDIGT ANGELÄGEN.

Inget svar i går. Trots att de hade hela dagen på sig! Men i dag, på eftermiddagen, äntligen ett livstecken. Killen som jobbar med mitt ”projekt” (ja, de kallar det så!) svarade: Hejsan, din bok är nu under provtryck. Som hårdpärm.

Kort och koncist. Men det räcker, nu håller jag mig lugn i minst ett par veckor till.

PS: Efter allt tryckeristrul är det med största sannolikhet helt kört för en leverans av böcker innan jul. Faktiskt inte hela världen, det är ju inte som att den ska ut i bokhandeln. DS.

5 tankar på “Senaste nytt

  1. Pingback: Senaste nytt, nu ännu färskare | minnaulin

  2. Pingback: Prövningens tid | minnaulin

  3. Pingback: Ocensurerat | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s