Årets julklapp!


Eftersom A, min bok inte hinner leveraras innan jul och B, ett antal människor har visat intresse av att köpa den i julklapp så har jag hittat en gyllene medelväg: ett juligt presentkort så att du slipper komma tomhänt till klapputdelningen.

presentkort

Så här gör du: är du en facebookvän kan du inboxa mig där, annars skicka ett mejl till minna.ulin (a) yahoo.com. Ange DITT NAMN och MOTTAGARENS NAMN. Jag lägger till namnen och skriver ut presentkortet. Om du vill ha det skickat någonstans behöver jag adressen. Kom gärna och hämta ditt presentkort  hemma hos mig om du är Trollhättebo eller har vägarna förbi innan jul. Då får du en stenhård lakritskola på köpet!

Skuggplats är på 357 sidor och har hård pärm.Priset är 180 kronor plus eventuell frakt, som du betalar innan leverans. Jag förväntar mig att få hem min beställning någon gång i januari. Julpresentkortet ingår alltså om du vill ge bort boken nu.

Baksidestexten ger en aning om innehållet:

Trollhättan, 2011. En oktobersöndag ska sjuårige William för första gången gå ensam mellan föräldrarnas nya hem som finns i två av Kronogårdens höghus. Mamma Malin spanar från köksfönstret. Sträckan är kort, snart måste väl dyka upp?

I höghuset bredvid flyttar Isabella in samma dag. David i grannlägenheten ser genast en chans. Hon kan bli någon att älska. Någon som låter David fly sin egen trasiga historia och leder honom till en framtid som är ljus och varm och innerlig och mjuk.
Först ska han bara få henne att förstå att de två hör ihop.

 

12 tankar på “Årets julklapp!

 1. Ja hurra!! Äntligen!! Vad roligt. De sägs ju att riktiga vänner tigger inte gratisex utan köper flera böcker (kanske fem) och ger bort i sin tur. Det ska jag förstås göra! Väldigt roligt. Fan vad bra jobbat!

  Gilla

  • Fast riktiga vänner hjälper till i processen och får för det givetvis ett gratisex! Hur många du vill pracka på dina vänner är en annan femma 😉
   Men ÄNTLIGEN är sällan så passande som nu. Puh. Och tack!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s