Senaste nytt, nu ännu färskare


Jag skrev ju nyligen att jag fick så lite information från Vulkan om var i processen min bok är. Då hade jag inte ens fått en faktura. Det har jag nu, till och med två. En som betalas i början av januari och en först en bit in i mars.

Framsteg? Jovars. Fast ändå inte. För fakturan är nu plus moms trots att vi hela tiden pratat om priser inklusive allt. Det var jag noga med att ange när jag skickade offerterna, jag slipper ju inte undan momsen och är bara intresserad av vad jag ska betala. I sitt offertsvar då skrev också Vulkan ett pris för 200 böcker inklusive moms och frakt och allt annat som kan dyka upp. Nu har jag alltså ökat på min beställning med 100 böcker och tydligen också moms.

Det betyder nästan 1 500 kronor mer att betala. Inte jättemycket i sammanhanget, men bara lite irriterande att det kommer som en överraskning. Vad som är än mer irriterande är att företaget inte svarar på mina frågor kring varför det blev så här. Mejlade både i torsdags till en specifik person och i fredags till info-adressen. Inget svar. Buuu.

Jag har verkligen ingenting emot att betala. Tvärtom, jag vill ha det gjort så att framstegen i arbetet åtminstone inte hindras av det. Får ringa på måndag. Buuu, igen. Jag vill bara ha ett snabbt svar, inte hålla på och krångla. Ska det vara så svårt att hålla sina kunder nöjda?

9 tankar på “Senaste nytt, nu ännu färskare

  1. att de verkar vara svåra att få tag i verkar vara ett återkommande klagomål hos deras kunder har jag förstått. eller så är det bara vi som har för höga krav på när man ska återkomma till sina kunder :/

    Gilla

    • Tack! Nu fick jag ju svar. Men det ÄR irriterande att de är så himla tysta. Det kan väl inte vara så svårt att bara berätta vad som händer närmast. Jag lär ju inte vara den första morsan som låter dem ta hand om sin baby!

      Gilla

  2. Pingback: Ocensurerat | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s