2014: i år händer det


Årets första dag. Jag gillar den där tanken på nystart, även om det mesta brukar vara sig ganska likt även efter att vi bytt blad i almanackan.

För en gångs skull kan jag med säkerhet säga att min bok kommer att bli verklighet i år. Det borde blivit i slutet på förra. Jag gjorde mitt bästa för att det skulle bli så, men med fler aktörer inblandade tvingas jag inse att det där ligger utom min kontroll. Nu tänker jag inte tjata mer om datum utan ta den dagen när den kommer.

Nyårslöften? Nä, inte i år heller. Men mål, det är något helt annat. Jag tänker sätta fart med manus två och innan 2014 är slut ska det finnas ett tillräckligt bra råmanus för att det ska kännas värt att anlita en lektör. Sedär – det var väl konkret så att det räckte!

God fortsättning på DIG.

4 tankar på “2014: i år händer det

  1. Pingback: Prövningens tid | minnaulin

  2. Pingback: Hej då 2014 … | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s