… och ännu mer guidning


Fick ett plötsligt sug efter en skrivarkurs. En riktig, där man ser människorna man pratar med och sitter i samma rum med dem. Alltså inget på distans. Så jag gick till Medborgarskolans sajt och hittade en fördjupningskurs på hemmaplan som jag anmälde mig till.

Märkte ni hur kaxig jag är 2014? Fördjupning. Utan att ha gått deras grundkurs. Jag kanske var lite sockerhög på min sista julkola (med smak av bränd lakrits), men tänkte spontant att jag kanske åtminstone har ett hum om hur man ”använder bildspråk, skriver dialoger samt konstruerar karaktärer” som är de önskade förkunskaperna.

Återstår att se om en månad.

 

13 tankar på “… och ännu mer guidning

  • Det vet bara Gud och Vulkan! Har inte hört ett jota sen svaret om att ”den är på provtryck” som jag fick den 4 december. Tack för pepp! Det var inte som att jag tvekade nån längre stund om att välja den nivån 🙂

   Gilla

 1. Jag håller med dig. Dvs, jag är också sugen på att gå en skrivarkurs. Såg att folkuniversitetet här har en där man träffas varannan onsdagskväll. Tack och lov så fanns det bara en kurs att välja på så ingen ångest över var man ska placera sig här inte 🙂
  Du däremot kan vara hur kaxig som helst tycker jag. Du har ju trots allt en gedigen utbildning och en roman i ryggen.
  Lycka till!

  Gilla

 2. Pingback: Väntar på något gott | minnaulin

 3. Pingback: Start på skrivarkurs – till slut | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s