Prövningens tid


Jag skrev häromsistens att jag inte ska hålla på och tjata om datum för min bok utan slappna av. Låta folk jobba på sitt håll och ta den dagen när den kommer.

Som om det skulle gå!

Var tvungen att mejla i dag. Det har ju gått över en månad sedan senaste ”beskedet”. Den här gången kom svaret snabbt, tog nog knappt tio minuter. Alltid nåt. Men resten var inte särskilt munter läsning för den otåliga sidan av mig.

”Jag har efterfrågat ditt provtryck. Så fort tryckeriet återkommer, så återkommer jag till dig.”

Suck. En j***a tumme! Det har gått sju veckor sedan jag lämnade materialet och jag är inte ett dugg närmare målet. För efter att provtrycket är okejat – när nu det blir av – tar det ytterligare fyra veckor att trycka själva upplagan.

Om inget strular. *Plats för hånskratt*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s