… och sedan vände vinden


Gårdagens inlägg var ju mer än lovligt gnälligt. Men det hjälpte! Eller, det kanske inte var just därför, men den goda nyheten kom via ett sms i dag. MITT PROVTRYCK HAR KOMMIT!

Blev tvungen att smita tidigare från jobbet. Gå till kiosken på Drottningtorget, hämta mitt paket. Det var miljövänligt brunt och bulligt av skyddande bubbelplast. Och lätt. Nästan lite för lätt, tyckte jag när jag skyndade hem i regnet.

Väl där. Slet jag upp det och började granska sida för sida med lupp som en manisk kontrollant?

Nähädå. Först lägga ut bilder på sociala medier. Snabbt kom glada tillrop (TACK!) Nu är jag visserligen part i målet, men den ser rätt imponerande ut. Ganska tjock. Ja, som en riktig bok! Pulsen började stiga, men jag höll mig fortfarande i skinnet. Tog en dusch för att värma mig efter regnpromenaden. Drack en kopp te.

Sedan. Öppnade. Ögnade. Bläddrade. Kunde faktiskt inte se nåt som stack i ögat. Alla sidor verkar finnas, inga blanka nånstans eller andra som ramlat ur trådbindningen.

Jag blev så jävla lättad. De senaste nätterna har jag knappt kunnat sova för alla hjärnspöken om vad som skulle kunna gå snett. Får väl kolla igen, innan jag gör nåt förhastat och säger ett okej som jag får ångra.

Det är torsdag i dag. Jag borde städa nu, för det är vad jag har torsdagar till. Men jag tror inte jag orkar. Är helt matt. Kommer nog sitta resten av kvällen och känna på omslaget och bara titta på boken.

Min baby. Jag vet att alla mammor säger så här, men du är finast i hela världen.

provtryck

Dags att ta fram luppen och fingranska.

19 tankar på “… och sedan vände vinden

  1. Pingback: Hej då 2014 … | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s