Scrivener – här kan du lära dig


Här och där på olika skrivarbloggar jag följer poppar frågan om Scrivener upp med jämna mellanrum. Ett skrivprogram som enligt de övertygade ger fantastisk översikt över materialet.

Andra håller sig troget till Word. Många, jag är en av dem, orkar inte riktigt sätta sig in i det där programmet.

Det finns hjälp att få! Moderskeppet har en kurs i Scrivener, inom ramen för sitt program Guld som kostar 99 kr/månad. Men några avsnitt kan man se gratis. Kanske tillräckligt för att våga sig på att skaffa programmet?

Jag har lärt mig massor om Photoshop hos just Moderskeppet och deras videokurser ÄR väldigt bra och pedagogiskt upplagda.

6 tankar på “Scrivener – här kan du lära dig

      • Än så länge tycker jag det är jättebra, även om jag inte kommer ihåg alla funktionerna. För mig, som läste den medföljande kursen, känns moderskeppets kurs som ett enormt bra tillägg. Det blir en uppfräschning av minnet och resulterar nog i att jag kommer att kunna använda programmet fullt ut. Mitt manus har väldigt många kapitel och är svårt att hitta i på word, så scrivener passar nog mig väldigt bra. Kommer att köpa programmet och moderskeppets kurs.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s