Återhämtning


Har inte kommit ett steg längre med manus två på över en vecka. I stället har jag ägnat mig åt Ikea-besök, innebandy, allmänt slappande – och inte minst läsning.

Nu är det Susannes fina present som gäller och då är det ju liksom samtidigt arbete med manus två. För alla tips som K.M Weiland skriver om försöker jag tänka in i handlingen och karaktärerna på mitt nästa projekt. Det blir genast roligare, tror att man måste ha ett handfast manus eller en hyfsat klar idé innan det är någon poäng med kurser eller råd kring skrivandet.

Avslutningsvis har jag lyckats bädda in en videofilm. Klapp på axeln till mig och trevlig filmtitt på dig! (Weiland pratar förresten en hel del om att det är bra att kolla film för att lära sig strukturera en berättelse i skrift. Så bra då att jag ägnar en massa åt Breaking bad just nu. De som gjort den kan ett och annat om hur man gör en fängslande historia, kan jag säga!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s