Fantomer på biblioteket


Snart är det dags för författarevenemang i Trollhättan igen. Den här gången är temat Fantomer och författarna som kommer är Johan Theorin och Josefin Holmström. Som vanligt känner jag till en och inte den andra på de här tillställningarna (har tidigare lyssnat på min Aten-bekanta Athena Farrokzhad och Aino Trosell. Självklart ska jag gå även nu!).

Johan Theorins böcker har skänkt mig stor glädje. Vi köpte hans senaste Ölandsbaserade bok Rörgast på bokmässan, men jag har inte hunnit läsa den än. Jag gillade Ölandsserien men blev än mer förtjust i Sankta Psyko, om mannen som börjar jobba på ett dagis i anslutning till ett mentalsjukhus. Hu! Och bra! Mycket bra!

Josefin Holmström är med andra ord den nya bekantskapen för mig. Det kan nog bli mysrysigt med tanke på temat!

När är tillställningen då? Jo, tisdagen den fjärde februari, alltså i nästa vecka. Men tiden och priset? Den beror på vem man frågar. Enligt informationen på Trollhättans stadsbibliotek startar kalaset klockan 18.30, är gratis och innehåller förutom litteratur livemusik av bandet Eldoradio. Enligt Forum för poesi och prosa är det start först klockan 19 och kostar 50 kronor. Någon musik prata man inte om.

Jag får väl komma kvart i sju och ta med mig en slant i fall att.

1 tanke på “Fantomer på biblioteket

  1. Pingback: Om havsörnar och annat … | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s