Verk på vift


Får börja med en varning. Om du bara gillar happy happy inlägg ska du söka dig till en annan blogg för tillfället. För i dag fick jag svar från Vulkan angående gårdagens efterlysning kring var i processen mina böcker befinner sig.

”Hejsan. Böckerna är tryckta. Jag vet detta därför att vi fick in pliktexen igår. (Så vi har några ex på kontoret) Har något fraktföretag ringt dig ännu?”

NEJ ingen har ringt. Och NI har inte berättat att pliktexemplaren landat på ert kontor och NI har inte hört av er och stämt av att även jag fått min lilla del av avtalet. Alltså 200 böcker som jag väntat på sedan i slutet av december.

Svarade att ingen av sig om leverans och fick snabbt ett nytt meddelande om att ”de kommer när som helst (vilken dag som helst)” och att han nu eftfrågat kollinumret och borde kunna skicka det till mig i morgon.

Så var är mina böcker? Jag vet inte. Vulkan vet inte.

Även om hela den här processen är i slutfasen så kan jag ändå inte hjälpa att jag bara känner mig så jäkla besviken och bortglömd längs vägen.

 

11 tankar på “Verk på vift

 1. Men vad jobbigt 😦 Vad händer nu? Usch vad frustrerande när du gör allt som står i din makt och inget händer.
  Nu är jag långt ifrån där, men det är klart när dagen kommer så är inte Vulkan mitt förstaval.

  Jag är ju däremot en obotlig optimist, så jag vet att böckerna kommer snart ❤

  Gilla

  • Det är säkert ingen fara, de kanske knackar på dörren redan i morgon. Men det ÄR alldeles för mycket frustration. Och det mesta helt i onödan. Ett litet mejl längs vägen bara, mer hade det inte kostat för att hålla mig glad.

   Gilla

 2. Men vad enkelt det hade varit för dem att bara skicka ett mail och låta dig veta vad som händer. Det hade gjort skillnaden mellan en nöjd kund och en missnöjd kund. Så enkelt. Hoppas nu att böckerna kommer snart i alla fall. Och när de gör det så vet du att jag vill köpa en!

  Gilla

 3. Fy vad jobbigt. Det där skulle göra mig galet frustrerad. Att vänta och ingen som hör av sig och sen hör de av sig och lyckas inte omedelbart fixa det. Hoppas du mycket mycket snart har dina böcker.

  Gilla

 4. Pingback: Ocensurerat | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s