Administrativt arbete


Det är mycket nu. Mycket roligt! Håller som bäst på att adressera vadderade kuvert till när och fjärran, allt från Malta till Värmdö, Sundsvall och Trehörningsjö står det under mottagarnas namn. Men innan de kan skickas så ska de förstås signeras. Det tar tid med administrationen för en ovan författare. Så håll ut! Om du gett mig din adress så kommer den SNART!

kuvert

Dags att köpa fler kuvert. De är redan slut!

Många andra kommer inte att få ett brev på posten. Intresset för att komma till min enkla releasetillställning har varit över förväntan. Just nu är vi uppe i dryga 40 personer som säger att de tänker komma till vårt hem på lördag.

Hjälp! Jag har ju aldrig varit på en releasefest. Vad förväntar sig folk av mig?

De kommer hur som helst att få nåt enkelt att tugga på, drycker med och utan alkohol och med och utan bubblor i. Jag har lovat att eventuellt läsa högt ur alstret. Fy! Varför gjorde jag det? Jag som är så dålig på att läsa högt, speciellt när det är något jag själv producerat. Fler rapporter kommer!

3 tankar på “Administrativt arbete

  1. Pingback: Hej då 2014 … | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s