Leveranserna når fram


I torsdags skickade jag ett helt gäng böcker till vänner fjärran Trollhättan. Och i dag kom de flesta fram, märkte jag av alla glada tillrop på Facebook och per sms. Roligt!

Dessutom – tadaa hur stort som helst – fick jag min första kund utanför min egen bekantskapskrets i dag. Hon hade läst min novell Kärlekens stig i antologin Lågor (som du kan läsa mer om under fliken publicerat)  och sedan, via detta eviga Facebook, hört talas om Skuggplats och ville läsa.

Efter lite mejlväxling om passande tider under gårdagen kom hon och hämtade sitt signerade ex i dag på eftermiddagen. Fantastiskt kul!

Snart ska man även kunna köpa boken i Trollhättan utan att behöva knacka på min dörr. Ett antal fina vänner och bekanta med verksamheter i stan har erbjudit sig att ha Skuggplats till försäljning hos sig. Nu ska jag ta dem på orden. Återkommer!

2 tankar på “Leveranserna når fram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s