Återförsäljare #1 klar


Hittills har potentiella köpare som inte känner mig eller maken tvingats skicka mejl via formuläret här på bloggen. Sedan passa in en tid när jag är hemma eller komma överens om leverans på annat sätt. I dag lämnade jag över ett exemplar till Sylte. Körde dit och ringde på. Snacka om personlig service!

Det är kul att möta blivande läsare. Men i längden är min distribution lite krånglig för båda parter. Jag är förvånad över att några gjort sig besväret att gå omvägen via bloggen när det finns så många bra böcker att köpa utan en massa praktiska besvär.

Som jag skrivit tidigare så ska det snart bli något enklare att få tag i Skuggplats. I går lyckades jag äntligen leverera böcker till min första återförsäljare: Gamla Skolgatans tatuering. Studion ligger i Trollhättans centrum, på Olof Palmes gata 20, och har öppet 12-18 på vardagarna (men gör helrätt i att gå hem vid 16 på fredagar). Tack till er!

På Gamla skolgatans tatuering finns fyra signerade exemplar. Jag hade med mig fem men en av delägarna köpte genast en bok. Tack igen!

Det var alltså första återförsäljaren. Fler snälla människor har ju visat intresse för att sälja boken. Jag återkommer och uppdaterar min lista när jag hunnit lämna över böcker.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s