Författare fick finbesök


ttela-besök

Fotografen Jerry Lövberg och journalisten Jonas Myrholm från ttela.

Reportern Jonas Myrholm från ttela kontaktade mig via bloggen i fredags: ”Jag har snappat upp att du just kommit med en bok och det skulle vara väldigt roligt att skriva något om detta! Så frågan är: Kan det vara aktuellt?”

Det kunde det förstås och vilken förmiddag det blev! Semester och solsken ute och besök av lokaltidningens finest i mitt kök. Ett kul samtal. Om boken och Kronogården och intressen och framtidsdrömmar och skrivande. Bland annat.

Vi avslutade med en tur till Kronogården för att fotografera i rätt miljö. Jerry Lövberg ägnade stor omsorg åt att testa olika idéer och vinklar. Vi var uppe på en balkong och vi stod på torget och jag jagade bort en kvinna från en busshållplats som skulle passa perfekt eftersom det stod ”Kronogårds torg” på den. Kvinnan såg inte ens Jerry med sin kamera, placerad sextio meter bort, och klev ganska motvilligt åt sidan. Förmodligen trodde hon väl att jag bara var en oförskämd typ som ville breda ut mig i busskuren. Vad gör man inte för en bra bild? .

Totalt tog det närmare två timmar. Resultatet publiceras förmodligen nästa helg, men det var inte helt klart. Jag känner mig hur som helst i helt trygga händer och ser fram emot artikeln.

Önskar bara att jag inte haft en dålig hårdag just i dag.

9 tankar på “Författare fick finbesök

  1. Tack! Det var nog en kombination av många delningar kring min bok på FB (i en småstad har man många gemensamma bekanta) och att han hittade till bloggen. Fantastiskt kul är det! Fast så här lite i efterhand undrar jag: vad sa jag egentligen?

    Gilla

  2. Jag är säker på att du såg ursnygg ut även om du själv kanske upplevde en dålig hårdag. Bad hair day kan se lite coolt ut. Bad ass authress, liksom. Eller något :))

    Gilla

  3. Pingback: Mediesol | minnaulin

  4. Pingback: Eftersök | minnaulin

  5. Pingback: Hej då 2014 … | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s