Respons från läsare


Hittills är läsarreaktionerna mer än lovligt positiva. Ett axplock av de kommentarer jag fått:

”Jag har nu läst din bok som du ”lekte” dig till. Är detta en lek så blir ju allvaret något exklusivt. Jag gillade hur den var upplagd och tyckte den var väldigt bra. Kommer det mer så är jag nyfiken.”

”Nu har jag läst ut din bok och sörjer redan att den är slut. Karaktärerna känns så verkliga och levande, finns de på riktigt? Jag ser verkligen fram emot att läsa mer av det du skriver!”

”Tack vare ett intressant persongalleri fladdrade mina ögon över sidorna i rasande takt. Jag gillade framför allt Isabella, som kändes trovärdig och genuin. Även Johnny, Malin och Erika blev levande i dina författarhänder. Du vävde in miljön och aktuella händelser runt staden på ett skickligt sätt. En stor eloge till dig Minna!”

”Nu har jag läst färdigt boken Skuggplats. Tack och bock för fantastisk läsning. Hoppas du blir inspirerad til att skriva mer. Du rockar fett!”

”Har precis läst ut Skuggplats. Du har fått till en riktigt bra roman. Riktigt bra jobbat.”

Tack för att jag fick chansen att köpa boken som var sååå bra och spännande. Har nu läst ut den och kan verkligen rekommendera boken. Gott folk köp den.”

De som inte gillar Skuggplats har ännu inte sagt något. Klart att jag fattar att även de läsarna finns. Och det är helt okej. Än så länge har jag inte hört talas om någon bok som ALLA gillar.

5 tankar på “Respons från läsare

  1. Och du tycker jag fortfarande ska vänta tills juli med att läsa boken. Sandra har läst ut sin så ” en tai voida odottaa kuules” 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s