En lätt ryckning …


Jag kände något tidigare i dag. Något som fick upp mig ur tevesoffan som annars varit en lite väl kär vän sista tiden. Det var något som pirrade i mig, liksom från insidan, och vägrade släppa greppet.

Skrivlust. Ja!

Och det trots att jag försöker överleva en riktig skitvecka just nu. Eller kanske just därför. Jag behöver få fly in i en annan värld, en där jag bestämmer precis hur folk ska agera och vad de ska säga och hur de ska säga det.

4 tankar på “En lätt ryckning …

  1. Vad gott att en skitvecka kan ha nåt gott med sig;) Skriv så solen skiner;)Eller vad heter det, så pennan svajar, så pennan tar slut, så något slinker ut, så datorn pajar;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s