Tryckeri-respons ”redan”


I höstas höll jag på och letade efter företag som kunde trycka upp Skuggplats åt mig. Jag valde slutligen ut fyra som verkade hålla måttet något så när och bad dem om offerter per mejl. Tre av dem svarade supersnabbt, de första två redan nästa dag.

Ett tryckeri svarade aldrig. Eller, det var i alla fall vad jag trodde. För aldrig är ju ett väldigt långt tidsperspektiv som vi ännu inte sett slutet på. För i dag, nästan fem månader efter min mejlförfrågan, kom ett svar.

”Hej Minna. Vi hade kontakt i november angående tryckning av en bok. Jag ville bara kolla upp om du har fått boken tryckt eller om du fortfarande söker efter ett tryckeri.”

Öh. Vi hade kontakt? Det där svaret i dag är den enda ”kontakt” jag sett till, om jag bortser från mitt eget mejl. Jag svarade artigt att jag fick min leverans för en månad sedan.

Bättre sent än aldrig? Nja. Kanske snarare bara för sent. Fast dagens lilla skratt fick jag i alla fall.

För övrigt då? Jo tack. Har inte skrivit något, åtminstone inte något skönlitterärt. Däremot fått tjuvläsa REPORTAGET som snart kommer i lokaltidningen. Det kommer att bli bra! Särskilt efter att jag motade bort ett par retliga korrfel 🙂

 

5 tankar på “Tryckeri-respons ”redan”

  1. Tryckeriet har väl råkat missa att svara på mailet och kom på det nu. Som om du skulle ha väntat på svar till nu! Förresten är det inte alla förlag som har svarat mig ännu. Alltså om de vill ge ut Nyckeln till det förflutna eller inte. Som kom ut för 4 månader sedan. Det går inte snabbt i bokbranschen!

    Gilla

  2. Förlag är en sak; för dem är man en utgift. Jag minns att de flesta svarade mig inom några månader, men en kom i somras. Kom inte ens ihåg att jag hade nån kvar att vänta på, hehe.
    Tryckeriet hade ju chans att tjäna en hacka på mig så då hade jag trott att de skulle vara lite på tårna med att svara 🙂
    Lägger absolut ut en länk när reportaget finns tillgängligt på webben. Jag förutsätter åtminstone att de publicerar det även digitalt …

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s