Mediesol


Så kom den i går, artikeln i lokaltidningen ttela. Och inte hade de sparat på krutet heller. Förstasidan på del två och hela uppslaget därefter var det bara jag, jag, jag i text och bild. Vilken egotripp! Skulle kunna vara lite för mycket för en som trivs bättre som betraktare än betraktad. Men herregud vad detta var KUL!

Dessvärre har tidningen inte lagt upp det på sin webb under fliken Nöje & Kultur. Kan hända att det blir nästa vecka men det är långt ifrån säkert. Allt kommer ju inte på webben, det vet jag från min egen tidning. OM det blir något så lägger jag självklart ut länken här illa kvickt.

Under tiden kan ni njuta av uppmärksamhet i något kortare form och helt utan bilder på min nuna i den ganska nystartade sajten trollhattan.com som också har en blänkare om debuten. Tack vare att min vän Magnus bidrar med material dit, men man får ju använda alla kontakter man har 🙂

1 tanke på “Mediesol

  1. Pingback: Sekunden senare … | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s