Ordning & reda


Det var något som krånglade med windows-versionen av tillägget till Scrivener, som jag skrev om nyligen. Nu har jag fått in alla delmoment som strukturen ska växa fram ur. Kroken i början, vändpunkterna som inte är det minsta slumpartat placerade utan utplacerade med en genomarbetad tanke bakom.

Överblicken över hur det borde vara är total. Insikten om att inget är som det borde vara är monumental. Bah.

Okejokejokej. Det är ju bara några helt råa stolpar jag hunnit till i mitt nya manus så nu tänker jag se till att de hamnar i en ordning som gör nästa bok helt oemotståndligt läsvänlig. Vänta bara! (Ja, det lär du fågöra.)

PS: du missar väl inte bokutlottningen? Mejla mig en motivering kring det bästa med att bo i höghus (fria fantasier välkomnas). Du har till den 17 juni på dig, efter att jag hastigt och lustigt bestämt mig för en längre tidsfrist. DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s