Och vinnaren är …


*konstpaus för dramatisk effekt*

Den 24 maj skrev jag ett inlägg om att jag lottade ut ett signerat, helt gratis ex av Skuggplats, inklusive frakt och allt. Det enda kravet på motprestation var att man skulle berätta vad som är det bästa med att bo i höghus (behövde inte vara självupplevt).

”Bara”?

Jag hade väl inte räknat med någon anstormning, men i alla fall något om milsvid utsikt och att kunna hälsa på hos grannarna utan att behöva ta på sig jackan ens i smällkalla vintern eller att det är ett smart sätt att samla många människor på liten yta när marken inte räcker till.

Men veckorna gick och tiden förlängdes och bokutlottningsinlägget delades på Facebook och sågs av hundratals människor. Men inget bidrag kom.

Förrän i går. Sista möjliga dagen! Jag säger hurra och grattis till Anna Wahlgren i Östhammar. Hon har lämnat in den enda, och därmed den bästa, motiveringen.

Så här skrev Anna: ”Nu då vi håller på och byter panel och målar huset så kan jag känna att det bästa med att bo i lägenhet är att man slipper allt underhåll av utsidan!”

Grattis till vinsten, Anna! Och tack, du räddade mig när jag började misströsta och tänka att INGEN ens vill ha en gratis bok. Lägger ditt ex på posten i dag.

 

 

2 tankar på “Och vinnaren är …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s