Ett häftigt anfall


I dag hände något jag inte upplevt på länge. Kom hem efter jobbet, åt och grejade med en massa strunt när jag plötsligt bara drogs till datorn. Anfölls av en så häftig skrivlust! Det måste vara alla noveller som rullar runt i skallen, för det var just en novell jag ville skriva.

Kollade på mina gamla anteckningar och hittade en idé som jag blev lite extra sugen på. Ett par hyr en stuga i Dalsland ett par semesterveckor, är själva grunden till berättelsen. Vart det bär sen vet knappt jag. Men det blir inte en ren  mysupplevelse, så mycket kan jag avslöja (och att jag avslutade grunden till en scen med att skriva ”Mohahahhaha!” för jag blev så nöjd med känslan jag fick av att tänka på vad karaktärerna skulle uppleva/utsättas för).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s