Jag är på tv!


Jag har tidigare berättat om att SVTs finska nyhetsprogram Uutiset spelade in en intervju med mig om Skuggplats och Kronogården. Det var den 6 maj. Började tro att de ställt inslaget för att det kommit för mycket annat som gått före (sånt händer).

Men i dag fick jag ett sms från journalisten. ”Äntligen Minna! I dag sänds inslaget med dig på Uutiset, svt 2 klockan 18.50.”

Ojoj. Nervositeten skjöt upp i halsen. Ska alla få se när jag sitter där och stakar mig på ”finska” och skämmer ut både mig själv och familjen (läs mamma). Men det var inte så farligt, kunde i alla fall varit hundra gånger värre. Hur vet jag det? Det visar sig att man inte behöver vänta till i kväll, för redan nu finns inslaget på webben.

Vill du se? Klicka här!

5 tankar på “Jag är på tv!

    • Hehe, alltid nåt! Det var textat i sändningen som gick 17.50 – inte 18.50 – kanske kommer en sån variant på webben också, i så fall lägger jag ut. Annars får du använda din fantasi för att fylla på med innehåll 🙂

      Gilla

  1. Pingback: Hej då 2014 … | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s