Sidoeffekter


Tänk om jag insett hur mycket som skulle hända runt själva händelsen att jag gett ut en bok. Teve-framträdande, tidningsreportage (nästa kommer i slutet av månaden), glada tillrop och nu senast – ett möte med en släkting jag inte sett på snart trettio år!

Min fina kusin hade fått höra att jag skrivit en bok och kontaktade mig via bloggen nyligen. Hon ville supporta mig genom att köpa ett ex och var nyfiken på att läsa alstret också. I går kom hon hit. Jag skulle känt igen henne på en mil, trots alla år som passerat.

Det blev ett jättehärligt möte med henne och hennes man. De lämnade oss några timmar senare med ett löfte om att återkomma med respons. Förhoppningsvis tar det inte trettio år till innan vi ses igen. Tack Merja för att du hörde av dig!

1 tanke på “Sidoeffekter

  1. Pingback: Hej då 2014 … | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s