Bokutlottningsextra


Mer om bokutlottningar: du kan (”om” du har ett Facebook-konto) vara med och tävla om ett bokpaket som innehåller inte mindre än två signerade romaner. Anna Keilers Nyckeln till det förflutna är en mysrysig berättelse med övernaturliga inslag som utspelar sig på en hästgård i Dalarna. Rekommenderas!

(Den andra boken, 90 minuter av Katarina Persson har jag däremot inte läst.)

Vill du tävla ska du gilla båda författarnas Facebook-sidor (här hittar du Anna Keilers och här finns Katarina Perssons) och dela inlägget som handlar om utlottningen. Vinnaren dras 9 september. Om fler än 100 gillar och delar blir det utlottning av två bokpaket.

Och sist men inte minst kan jag berätta att Skuggplats just nu har gått förbi Morgan Larssons Radhusdisco som tidningen har lottat ut tidigare. Med nästan en vecka kvar är det tre fler som visat intresse för min bok. Visserligen var Radhusdisco en osignerad pocket och boken hade funnits ute i handeln i flera år. Men ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s