Snart september


Förr i tiden hatade jag hösten. Det blev en plågsam påminnelse om att sommaren var slut och att det bara väntade mörker och kyla och isiga gator åtminstone det närmsta halvåret. Jag gillar fortfarande inte de där negativa aspekterna, men numera kan jag verkligen uppskatta de positiva delarna med årstiden också.

Varm äppelpaj med vaniljsås, mysiga hemmakvällar, ro i kroppen att skriva. Bokmässan! Som är snart.

Och den här hösten ska jag äntligen bli lite mer social i skrivarsammanhang också, är min förhoppning. Har nämligen kommit i kontakt med andra med samma passion via Facebook, en grupp som heter Författare i Väst och som har med geografi och inte klädsel att göra. De träffas. På riktigt! Och på onsdag är det dags för ett möte i Ljungskile, ynka tre mil hemifrån mig, och jag ska dit. Hurra!

PS: häromdagen fick jag ett mejl från min kusin, som var här och köpte boken för några veckor sedan (efter att vi inte träffats på 30 år!). Hon hade läst klart och gav mig klartecken att publicera synpunkterna här på bloggen. Du finner den högst upp i den nyss uppdaterade sidan med åsikter. DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s