Exponering


Blev nyligen inspirerad av ett inlägg på skrivarvännen Susanne Ahlenius blogg. Det handlade om att, bokstavligt talat, få sina böcker att stå ut i mängden när man är ute och marknadsför.

Hon hade handlat bokhållare på nätet. Tänkte genast att jag måste skaffa nåt liknande till kulturdagarna i Uddevalla. De är ju först i november, men för en gångs skull var jag tidigt ute. Smet in i en kontorsbutik på lunchen och hittade den här perfekta prylen för blott 75 kronor. Helnöjd!

IMG_2846.JPG

4 tankar på “Exponering

  1. Den verkade ju bra men tycker du ska ” pimpla” upp den lite med kanske blinkade små stjärnlampor runt omkring , ostbågar i snöre, små stenar, en marinblå toppluva med Williams namn på…ja du kommer säkert på massa egna bra ideer med. Så klart glöm inte godis skålen det lockar alltid folk;) Eller nu för tiden kanske det är ekologiska organiska morots chips som gäller??

    Gilla

  2. Annars du är ju så duktig på att rita och måla. Så köp lite färg och gör montern till din helt egna unika. Har du tid över ( fast verkar som bara jag har det för det mesta) så kan du ju måla flera och ha med och sälja de ? Både författare och konstnär!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s