Bokrelease


Äntligen någon inom vettig geografisk närhet som släpper en bok och låter mig komma på releasen! Det var tidigare nämnda Charlotte Wikhall som firade att senaste alstret Mirakeldagar sett dagens ljus.

Festen hölls i ståtlig miljö, Gräfsnäs slottsruin. Jag kom ett par timmar efter starten och möttes av sång inifrån den gamla tegelbyggnaden – Charlotte själv och en tjej till.

Minglade runt lite (= pratade med ett par jag känner sedan långt tidigare) och köpte slutligen två böcker som jag självklart fick signerade. Förutom den nya blev det också förra romanen Min älskarinna från Peru.

Detta kom perfekt i tid för jag läste nyligen ut 438 dagar av Johan Persson och Martin Schibbye och hade inget nytt att sätta tänderna i så här veckan innan bokmässan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s