Äntligen dags igen …


… för bokmässan, vad annars? I morgon bitti står jag och maken och trampar utanför entrén vid öppningsdags, sen ska vi in i vimlet och trängas och trivas och svettas och svära lite och göra av med en massa pengar och bara njuta.

I år kommer det finnas fler människor jag känner där inne än någonsin tidigare. Susanne Ahlenius står i Hoi Förlags monter och signerar Dödlig åtrå så att det glöder i pennan (en har jag paxat!), Anna Keiler finns hos både Idus Förlag, med Nyckeln till det förflutna, och hos Ordberoende Förlag där hon signerar novellantologin #Älska noveller. Ann Hugosson minglar med familjen, hon är ju också författare i Älska noveller men jag minns inte om hon ska signera. Charlotta Wikhall, som jag nyligen var på releasefest hos, står i en monter någonstans. Dessutom finns flera nuvarande och tidigare kolleger på plats och visar upp tidningar.

Puh. Jag hade tänkt skriva ingen nämnd och ingen glömd men det sprack ju. Den jag eventuellt glömt nu får jag bjuda på en svalkande läsk i bokmässehettan.

Vi syns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s