Grejer på gång (?)


Den närmsta månaden händer det en del spännande saker som har med Skuggplats att göra. Närmast är det ett författarbesök på Kronan Bibliotek. Tror jag.

Har haft kontakt med en anställd där, både per mejl och telefon. I senaste mejlet stod bland annat ”Tänkte bekräfta datumet 15 oktober för ditt författarbesök. Jag skulle behöva lite pressmaterial av dig, så att vi kan göra affisch och skicka ut pressmeddelande.” I mina öron = klart.

Jag fick mejlet den 19 september och skickade materialet ett par dagar senare. Bad att få respons på om de ville ha något mer eller något annat än det jag skickat. Men nu har det gått två veckor och jag har inte hört något. Hmmm. Ett annat dåligt tecken är att det inte finns någon information om eventet under bibliotekets egen sida för saker på gång. Det är bara drygt en vecka tills det är dags. Ju!

Slängde ut en fråga på mejlen nu, bara för att dubbelkolla. Återstår att se vad svaret blir men jag tänker ändå börja förbereda mig lite i dag. Om det blir ska jag ju hålla igång med prat i en hel timme.  Alla är vi inte lika bekväma om Morgan Larsson i den rollen (klar underdrift).

Nästa event i höst känns däremot helt säkert: F.R.A.M Kulturfestival i Uddevalla, den 8-9 november. Där ska jag stå och sälja böcker och snacka med besökare. Och inte minst – lära mig allt om hur man bär sig åt av Charlotte Wikhall! Vi ska dela ett bord och jag har förstått att det finns en hel del tricks att hämta från henne. Det ser jag fram emot!

Gilla gärna Facebook-sidan så håller du dig uppdaterad om festivalen även när jag inte bloggar.

FRAM internationell kulturfestival

FRAM internationell kulturfestival i Uddevalla hålls för första gången i år.

 

2 tankar på “Grejer på gång (?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s