På okänd mark


silhuettpublik

 

Helt galet. Jag, Minna Ulin, har denna helg varit på fotbollsmatch. Och inte vad som helst för blåbärsserie, utan engelska Premier League. Liverpool vs Hull City.

En killkompis har fyllt 40 och ville uppfylla en gammal dröm genom att åka till Liverpool och se favoritlaget spela. I helgen blev det av och jag var en av de fyra som ingick i sällskapet. Och den enda som inte kunde ett endaste dyft om vilka som ingick i truppen eller annan kuriosa. Men kul hade jag ändå! Vi stod på det som är fansens allra heligaste, the Kop på Anfield arena, där de allra mest inbitna hejar fram sitt lag med sånger och ramsor. Det var svårt att inte ryckas med.

Nu hade ju detta inget med skrivande att göra. Ville bara berätta att jag för en gångs skull hade en bra anledning till att jag inte producerat någon text. Men snart är alla räddningars månad november här – och då ska det bli åka av på ett helt annat plan. Todelo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s