Snart november


Jag har inte glömt mitt löfte till mig själv: i november ska manuset öppnas varje dag. ”Varje” innebär minst fem dagar per vecka, för det är ingen idé att avge löften som i praktiken är omöjliga att hålla.

Det betyder att jag börjar (om) i morgon. Och goda nyheter: jag längtar. Vill få fart på de där figurerna, den där storyn som jag tycker borde ha en riktigt bra chans att bli något.

För övrigt så är inte min tänkta skärpning i just november på något vis kopplad till NaNoWriMo* som råkar börja då. I år är jag inte med eftersom jag inte tyckte att det gav mig så mycket förra gången, när jag testade för första gången. Eller jo, något fick jag ju: dåligt samvete för att min produktion inte höll måttet.

*NaNoWriMo Står för National Novel Writing Month, som går ut på att man ska skriva en roman/ett utkast på 50 000 ord på en månad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s