Festivalvecka


Till helgen är det dags för premiären av Uddevallas nya kulturfestival – FRAM (Festivalen som river alla murar) där jag och en mängd andra egenutgivare har bokbord.

Nu finns ett program för dagarna. Men ta det med en nypa salt. Det står till exempel böcker & signering för den som så önskar bakom vissa författarnamn. Jag kan lova att jag har med mig Skuggplats och att alla vi som står där mer än gärna säljer och signerar våra böcker.

Har sagt till om det där, återstår att se om det blir någon ändring.

Dessutom är inte mitt namn med under punkten högläsning med utställande författare (lördag kl 15.10, Scen B), vilket också ska korrigeras. Jag var lite tveksam när frågan kom upp första gången, men nu tänker jag att det är bra övning. Och har jag klarat ett timslångt föredrag på egen hand ska jag väl kunna ägna några minuter åt högläsning med andra runt mig.

Nu ser jag fram emot en ny upplevelse! Kika gärna in om du har vägarna förbi Folkets hus i Uddevalla. Det är öppet lördag 8 november 11-01 (bokborden till 17) och söndag 9 november 9-16. Fri entré!

PS: för övrigt går det hur bra som helst med novemberlöftet. Jag umgås intensivt med manus 2, som är hur trevligt som helst nu när det börjar få lite form. DS.

5 tankar på “Festivalvecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s