Väntar på vändpunkter


Oh, Scrivener.

Du är förstås ett helt underbart verktyg i arbetet med uppstyrningen och överblicken som ska hjälpa mig att hitta rätt i djungeln av trådar och föra texten högt upp och långt ner i fantastiska dramaturgiska kurvor som får det att kittla i magen.

Jag kommer att tacka dig. Sen.

För nu: frustration. Jag SER precis var manuset haltar och att det inte är tillräckligt stora saker som händer där det ska hända stora saker (i förhållande till övrig text).

Att vändpunkterna mest är gäspningar och att det fattas viktiga saker i slutet. Att Akt 3 inte har några större förutsättningar för att börja med en BANG som sedan fortsätter i ett rasande tempo som kommer att få framtida läsare att rassla fram över sidorna i jakten på upplösningen, som lämnar hen med ett nöjt Ahhh.

Jag ser allt det där. Men vet inte vad jag ska göra åt det. Jag vet bara att det fortfarande återstår djupa funderingar innan jag kan kasta loss och börja skriva hämningslöst på världens mest välplanerade manus.

Oh, Scrivener!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s