Jag ställer ut (igen)


Är så lyckligt lottad att jag bor i en liten stad som är sprängfull med kreativa människor! Några av dem har startat en förening, Makers, som håller till i det gamla hamnkontoret på Strandgatan i centrala Trollhättan.

Den 7 december arrangerar de en julmarknad. Åh? Tänkte jag, som gärna tar vara på en ny chans att nå ut med Skuggplats trots fiaskot på kulturfestivalen nyligen. På sin hemsida skriver föreningen att det finns ett begränsat antal platser och att de gärna vill ”satsa på en marknad där en varierad skapandekraft får lysa extra klart i julmörkret”.

Jag frågade i går: kan min bok passa? Svaret kom inte särskilt långt efter. Självklart!

Så: Välkommen till Strandgatan 29 i Trollhättan mellan 11 och 15 andra advent. Där kommer finnas en mängd kreativa utställare, ingen annan författare så vitt jag vet. Jag bjuder på julgodis för 180 kr styck, ett signerat ex av Skuggplats ingår 😀

julmarknad 7 december 2014

8 tankar på “Jag ställer ut (igen)

  1. Hoppas du får en riktigt bra mässa den här gången! (Och som ”pepp” till både dig och Anna så var det någon som rapporterade att även Läckberg satt vid ett tomt bord en matbutik här om veckan – det kan hända den bästa!)

    Gilla

  2. Heja! Jag hoppas att du får en fin erfarenhet. Minns en julmarknad som jag deltog i. Det var innan böcker, hade medverkat i antologier. De gick åt. Och dessutom hade vi rimverkstad där jag och en till satt och rimmade åt folk. Det var helt superbt skoj.

    Gilla

  3. Pingback: Boktävlingen avgjord! | minnaulin

  4. Pingback: ”Nu (nej, snart) är det jul igen” | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s