Når nya höjder …


Japp, nu är det officiellt: jag är prokrastineringsdrottningen nummer 1. Suck. Satte mig vid datorn, ganska sugen på att skriva efter att ha läst senaste, peppande numret av just Skriva.

Sen skulle jag bara … Fixa nåt kul till bloggen! På ingens begäran. Här kommer den i alla fall; ett julkort till DIG kära bloggläsare.

julkort till bloggen

Eftersom det påminner om en dålig höst utanför fönstret fick jag fixa ett juligt snöyrväder i Photoshop. För där, liksom i skönlitteraturens värld, kan allt hända. Småkul? Men inte blev det några nya ord i Manus 2.

Nu ska jag införa en ny rutin. Nyårslöfte! Det verkar behövas. Ja, jag lovar och svär att använda min dyrbara tid till att få fart på mitt manus. Jag tror ju på det! Det är bättre än något jag hittills påbörjat. Tänkte jag så sent som i dag.

6 tankar på “Når nya höjder …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s