Jullovar


Har nu hunnit ha en hel veckas jullov. Skrivit? Inte så det glöder precis, en endaste gång. Men det är helt okej och ganska väntat eftersom den där första veckan var inbokad med traditionellt julfirande och umgänge med vänner.

Det har varit mycket bra. Men lika stinn som jag är på godis och mat, lika sugen är jag på att i stället sätta tänderna i manus två på allvar. Och jag jullovar att skriva nu. Möjligheterna att få upp farten är minst sagt goda: det är hela två veckor kvar av ledigheten – tjoho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s