Gamla synder


När jag bläddrade igenom gamla inlägg i bloggen inför min årskrönika fick jag anledning att skämmas. Bland annat skrev jag om novellsamlingen #Älska noveller – 26 nyanser av Sverige. Att jag hunnit läsa drygt hälften och tänkte skriva ihop en topplista över de texterna jag fastnat mest för, med ett försök att motivera varför jag tyckte att just de novellerna stack ut positivt.

Det var i juni. JUNI!

Jag tänkte att det väl kan vara hög tid (!) att sätta fart nu. Uppföljaren, #Älska noveller – 30 nyanser av kärlek, är planerad att släppas i maj.  Lovar att återkomma långt innan dess.

1 tanke på “Gamla synder

  1. Pingback: Rättar till gammal synd (#Älskanoveller) | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s