Fyllda förråd


I dag blev det inget nytt skrivande i manus 2, däremot en omskrivning av ett tidigare kapitel. Trots att jag alltså inte börjat redigera, utan fortfarande är på råmanus-stadiet. Kom bara på att det behövs mer av en viss vara i ett tidigare skede och tänkte att det var lika bra att fylla på förrådet med en gång.

Det var första gången sedan 28 december som jag inte skrivit något nytt. Men det är helt okej! Jag har varit på en sån där fylla på energi-träff igen. En författarfika i Uddevalla, med sex härliga människor (jag räknade blygsamt med mig själv där) som satt på ett kafé och pratade om allt från hur pinsamt det kan vara när familjen ska läsa ens sexskildringar till hur man bäst säljer in noveller till veckotidningar.

Glada skratt och umgänge. Det var som att komma ut och andas krispig alpluft, precis vad jag behövde efter att ha häckat i min skrivarbubbla.

1 tanke på “Fyllda förråd

  1. Pingback: Händer i veckan | minnaulin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s